Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Працівника райвідділу у Львові звільнили за нетверезе водіння

Наказом т.в.о. начальника Головного управління МВС України у Львівській області полковника міліції Руслана Домніцака, працівника Шевченківського райвідділу міліції, котрий керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, звільнено з ОВС. Про це повідомила прес-служба ГУМВС України у Львівській області.

У ніч з 17 на 18 червня у Львові працівники ДАІ зупинили автомобіль ВАЗ- 2109, який рухався з вимкненими фарами. Під час перевірки документів інспектори виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння, що у подальшому підтвердила медекспертиза.

За кермом «дев’ятки» перебував працівник Шевченківського райвідділу міліції. За фактом керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння було проведено службове розслідування.

За результатами розслідування було прийнято рішення: « За грубі порушення  службової дисципліни, Дисциплінарного статуту ОВС України, Присяги працівника ОВС України, що виразились у керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, накласти на працівника Шевченківського райвідділу міліції дисциплінарне стягнення - звільнення з ОВС».

Заступника начальника та начальника підрозділу, у якому працював звільнений міліціонер, тим самим наказом звільнено з займаних посад.

 

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ