Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Жоден неатестований міліціонер не захотів їхати на Донбас

Жоден із міліціонерів, які не пройшли атестацію, не скористався можливістю переїхати на Донбас, щоб залишитися на службі. Про це в неділю повідомив начальник головного управління Національної поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

"Побачив заклики деяких «активістів» до акцій протесту проти ненаправлення до Донецька та Луганська області правоохоронців, які нібито провалили переатестацію в Національній поліції. Друзі мої, до нас і немає охочих їхати. На сьогодні жоден із поліцейських, хто недобрав бали під час атестації, не виявив бажання служити в Донецькій області. Тому заспокойтеся!" - написав він у фейсбуці.

Побачив заклики деяких «активістів» до акцій протесту щодо ненаправлення в Донецьку та Луганську області правоохоронців,...

Опубліковано Vyacheslav Abroskin 9 квітня 2016 р.

При цьому він наголосив, що некомплект поліції тільки в Донецькій області становить 30%, у прифронтовій Авдіївці - 70%.

Нагадаємо, в лютому 2016 року міністр внутрішніх справ Арсен Аваков доручив голові Національної поліції Хатії Деканоїдзе і керівникам ГУНП на місцях відібрати серед міліціонерів, які отримали негативні висновки за результатами атестації, кандидатів, які бажають продовжити службу в ГУНП Донецької і Луганської областей.

У поліції заявляли, що осіб, які себе відверто скомпрометували, такий варіант не стосується. Він відкритий тільки для тих, хто просто не склав тести або не пройшов співбесіду.

Лівий берег

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ