Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Працівники лікарні відновного лікування звернулися до Міністерства охорони здоров’я

Працівники лікарні відновного лікування не погоджуються про переселення лікарні у госпіталь інвалідів та ветеранів війни, що у Винниках, і хочуть повернути колишнє приміщення лікарні, що на вул. Короленка, 9, – про це «Гал-іnfo» повідомила голова профспілки Львівської обласної лікарні відновного лікування Ірина Платок.
За її словами, влада таки хоче спочатку розчленувати, а потім знищити лікарню відновного лікування. «Невідомо, про збереження якої юридичної адреси йшла мова, коли лікарню відновного лікування переселили у Брюховичі, то юридична адреса лікарні залишалася такою – вул. Короленка, 9, а за якою юридичною адресою буде лікарня у госпіталі – невідомо», – сказала Ірина Платок.
Як зазначила голова профспілки Львівської обласної лікарні відновного лікування, працівники лікарні звернулися з телеграмою до Міністерства охорони здоров’я, щоб спеціальна комісія розглянула увесь процес переселення Львівської обласної лікарні відновного лікування не лише у Винники, а й у Брюховичі.
Нагадаємо, 22 січня на президії Львівської обласної ради було прийняте рішення про збереження юридичної адреси Львівської обласної лікарні відновного лікування та про її тимчасове розміщення у госпіталі інвалідів та ветеранів, що у Винниках. Питання щодо постійного місця розташування лікарні мають вирішити упродовж 2007 року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ