Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Працівники поліції охорони Львівщини затримали крадійку у ТЦ

Як повідомили Гал-інфо в Управлінні поліції охорони у Львівській області, в торговому центрі Ашан «Південний» затримали крадійку.

21.10.2021 поліцейським наряду реагування поліції охорони Львівщини надійшов виклик про скоєння крадіжки у м.Львові.

Прибувши за вказаною адресою поліцейські виявили невідому особу, яка перебуваючи у торговому центрі Ашан «Південний», шляхом вільного доступу, з прилавку здійснила крадіжку на суму 887 грн.

Затриманою виявилась двадцятитрирічна жителька м. Львова.

На місце події викликано слідчо-оперативну групу, дану громадянку запрошено у Львівське районне Управління поліції № 2 для з’ясування обставин.

Нагадуємо, що дана крадіжка регламентується нормами адміністративного та кримінального законодавства. Тобто, якщо вартість викраденого майна перевищує 210 грн. 20 коп. ― настає кримінальна відповідальність відповідно до статті 185 Кримінального кодексу, а особа, яка вчинила крадіжку  карається штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів прибутків громадян, громадськими чи виправними роботами строком до двох років, арештом або позбавленням волі.

Як відомо, такі крадіжки найпоширеніші, тому задля безпеки вашого майна скористайтеся послугами поліції охорони Львівщини.

Інформуємо, що поліція охорони у Львівській області надає якісні послуги з фізичної, пультової охорони, спостереження та реагування на тривожну сигналізацію, спостереження за станом пожежної сигналізації, монтажу охоронної, пожежної, тривожної сигналізації та відеоспостереження.

Довіртеся поліції охорони, яка охоронятиме ваш спокій професійно.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ