Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Правоохоронці Львівщини працюватимуть у посиленому режимі

У новорічні свята правоохоронці Львівщини працюватимуть у посиленому режимі. Основні зусилля поліцейських будуть скеровані на попередження та недопущення вчинення кримінальних злочинів, порушень публічного порядку та використання піротехнічних засобів під час масових заходів з нагоди святкування Нового року. Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

У Львові основну увагу правоохоронці приділятимуть охороні публічної безпеки у центральній частині міста, де проходить Різдвяний ярмарок, біля ялинки на проспекті Свободи та на площі Ринок, де проводитимуться масові заходи. Очікується, що до нашого міста приїдуть багато туристів з різних куточків України, а також іноземців.

«31 грудня та 1 січня особовий склад поліції Львівщини працюватиме у посиленому режимі. Збільшено кількість поліцейських нарядів для попередження та оперативного реагування на правопорушення, створені додаткові слідчо-оперативні групи, а також мобільні вибухотехнічні групи, до складу яких входять експерти-вибухотехніки та кінологи. Також хочу нагадати, що рішенням міськради заборонено використання піротехнічних засобів – це є адміністративне правопорушення, за яке передбачений штраф», - розповів начальник управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Мирон Чорній.

Поліцейські звертаються до мешканців Львова та області, а також до гостей нашого міста з проханням дотримуватись правил поведінки у публічних місцях, не порушувати правопорядок та бути взаємоввічливими.

Пам’ятайте, що більшість злочинів люди скоюють, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння – це хуліганства, бійки, сімейні та побутові конфлікти та інші правопорушення. Тому не зловживайте спиртним і поводьтесь відповідально.

У випадку якщо ви стали жертвою чи очевидцем скоєння злочину або правопорушення, повідомляйте про на оперативну лінію 102 або звертайтесь до поліцейських безпосередньо на вулиці. У такий самий спосіб повідомляйте про підозрілі предмети, виявлені у публічних місцях.

                                                    

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ