Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Правоохоронці Львівської залізниці виявили та оштрафували 631 порушника правил безпеки

Упродовж чотирьох місяців 2019 року на території регіональної філії ʺЛьвівська залізницяʺ АТ ʺУкрзалізницяʺ стрільці служби воєнізованої охорони магістралі затримали за порушення правил безпеки на залізничних об’єктах 648 осіб, - повідомили у прес-центрі Львівської залізниці.

До адміністративної відповідальності за ч. 3 ст. 109 ʺПорушення правил з охорони порядку і безпеки руху на залізничному транспортіʺ Кодексу України про адміністративні правопорушення притягнуто 631 особу, що сплатили штраф на загальну суму понад 21,6 тис. гривень. Серед типових порушень правил безпеки – випадки ходіння по коліях та перехід колій у невстановлених місцях.

На жаль, через легковажне ставлення до питань особистої безпеки та незначний розмір штрафів чимало громадян продовжують порушувати правила. Тож із метою запобігання травмуванню на об’єктах інфраструктури, для гарантування безпеки руху поїздів та пасажирів, особливо літньої пори, коли суттєво збільшується кількість людей, що подорожують залізничним транспортом, Львівська магістраль черговий раз звертається до громадян із проханням бути особливо уважними та обережними, перебуваючи на залізничних об’єктах і поблизу них, та закликає суворо дотримуватися правил безпеки на залізничному транспорті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ