Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Правоохоронці закінчили роботу на місці ракетного удару в Грозі

Правоохоронці та рятувальники закінчили роботу на місці ракетного удару по кафе-магазину в с.Гроза Куп'янського району Харківської області

Про це повідомив заступник начальника Головного управління Нацполіції в області - начальник слідчого управління Сергій Болвінов.

"Шість поранених і п'ятдесят один загиблий - такий результат цієї ракетної атаки росіян станом на цей момент. Одинадцять фрагментів тіл, зокрема дрібних, відправили на експертизу вчора. Вилучені сьогодні рештки тіл також будуть досліджені з використанням ДНК-лабораторій. Четверо жителів Грози зникли безвісти, серед них двоє дітей. Чи стали вони також жертвами ворожого Іскандера, зможемо сказати після ДНК-аналізів", - написав Болвінов у соцмережах.

Як повідомлялося, 5 жовтня, близько 13:25, окупанти завдали ракетного удару, імовірно Іскандером-М, по кафе-магазину в с. Грози Куп'янського району Харківської області, де відбувалися поминки з нагоди перепоховання українського військового, уродженця цього села.

Як повідомив Болвінов, станом на вечір 5 жовтня вдалося впізнати 35 загиблих із 51. Для ідентифікації решти знадобиться ДНК-експертиза. Він також зазначив, що удар було завдано прицільно, і повідомив, що слідчі та оперативники шукають навідників.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ