Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Правила розміщення МАФів обговорюватимуть з фахівцями та представниками громадських організацій

У Львівській міській раді завершили роботу над проектом регуляторного акту „Про затвердження Правил розміщення малих архітектурних форм для здійснення підприємницької діяльності у м. Львові та порядку надання дозволів на відкриття об'єктів торгівлі, ресторанного господарства і сфери послуг”. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Львівської міської ради.
 Згідно з доопрацьованим проектом, вперше у Львові запроваджується видача дозволу на розміщення малих архітектурних форм: ларків, наметів, торгових павільйонів та інших за принципом організаційної єдності. Відтак контроль за дотриманням процедури видачі дозволу та відповідальність за його вчасне отримання тепер належатиме адміністратору дозвільного офісу.
Також у доопрацьованому регуляторному акті з метою покращення благоустрою та естетичного вигляду міста будуть передбачені типові проекти малих архітектурних форм, схеми для їх розміщення.
21 лютого відбудуться громадські слухання оновленого проекту положення. Охочим виступити з доповіддю необхідно до 19 лютого повідомити про тему доповіді, прізвище, ім'я та посаду доповідача за телефоном 297-57-63 або відіслати інформацію на електронну адресу [email protected].
Пропозиції щодо розміщення малих архітектурних форм у місті можна подавати до 7 березня 2007 року за телефоном 297-58-77 або на адресу пл. Ринок,1, кім 432.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ