Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Предмет, знайдений біля львівської школи – не вибухівка

Інформація про мінування школи у Львові не підтвердилася. Правоохоронці встановлюють особу зловмисника, який «пожартував» у такий спосіб. За фактом відкрите кримінальне провадження, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

В Залізничний відділ поліції 2 липня о 19.15 надійшло повідомлення від невідомого чоловіка про те, що на території загальноосвітньої школи №15 знаходиться предмет, зовні схожий на вибухівку.

На місце події виїжджали експерти-вибухотехніки, кінолог, слідчо-оперативна група та фахівці інших служб, які задіюються у таких випадках. Було виявлено невідомий предмет, зовні схожий на саморобний вибуховий пристрій, виготовлений із порожньої жерстяної банки, двох батарейок та двох плат. Вибухотехніки знешкодили його на місці. Евакуація не проводилася, ніхто не постраждав. Жодної небезпеки знайдений предмет не становив.

Наразі правоохоронці встановлюють особу зловмисника, який «пожартував» у такий спосіб. За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Вчинення цього злочину карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ