Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Представники НАТО побачили сучасні програми «АНТОНОВ»

9 липня 2017 року аеропорт ДП «АНТОНОВ» «Київ-Антонов» прийняв літак, на якому до України прибула делегація НАТО на чолі з Генеральним Секретарем Єнсом Столтенбергом, - повідомила компанія "Антонов" у Facebook.

"Відбулася презентація вантажних літаків Ан-132Д, Ан-178, Ан-22 «Антей», Ан-124-100 «Руслан» та Ан-225 «Мрія». Особливу увагу очільник Альянсу звернув на літаки авіакомпанії «Авіалінії Антонова», які з 2006 року використовуються для виконання стратегічних перевезень в інтересах країн-членів НАТО. При цьому, акцент був зроблений на спадкоємність в досвіді створення транспортних літаків «Антонов», поява яких свого часу відкрила нові можливості в сфері повітряних перевезень надважких та нестандартних вантажів. Сьогодні ДП «АНТОНОВ» продовжує працювати, забезпечуючи льотну придатність та відповідність цих славетних літаків сучасним світовим вимогам.

Пан Столтенберг зазначив: «Як і багато людей у світі, я чув про найбільший транспортний літак Ан-225. Але сьогодні, отримавши можливість особисто побувати на його борту та відчути надзвичайні габарити цієї машини, я вражений силою людської думки, здатної створити такий літак. Модернізація «Русланів» та «Мрії», відновлення їх виробництва має стати справжнім міжнародним проектом, до якого мають долучитися багато різних держав»", - йдеться в повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ