Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Представництво ЄС запустило новий проект для молоді

Представництво ЄС запустило новий проект для молоді, - команда Євроквіз.
Представництво ЄС запустило новий проект для молоді

Хочете дізнатися більше про Європейський Союз, знайти однодумців та відкрити нові можливості? Проект «Інформаційна підтримка молодіжних мереж ЄС в Україні», який запускається Представництвом ЄС в Україні, надасть чудову можливість перевірити свої знання про Європейський Союз, втілити у життя нові ідеї, знайти друзів та партнерів.

Обирайте найцікавіше для себе:

З грудня 2018 року приєднуйтеся до оновленої платформи спілкування та взаємодії Мережі ЄС https://euroquiz.org.ua/network-eu. Сайт Euroquiz.org.ua, на якому зібрано останні новини та блоги європейських експертів та активістів, дозволить вам бути проінформованими щодо розвитку євроінтеграційних процесів в Україні. До мереж ЄС належать євроклуби України, випускники EU Study Days та програми Еразмус, Інформаційні центри ЄС, експерти Team Europe, учасники European Union Visitors Programme, Молоді європейські посли, Асоціація випускників Коледжу Європи.

З грудня 2018 року по червень 2019 року на сайті euroquiz.org.ua триватиме онлайн-вікторина про ЄС. Цього року Євровікторина буде розбита на тематичні блоки: культура, історія, соціальне життя та географія ЄС, відносин між Україною та ЄС. Дізнайтеся, які грані ЄС Ви знаєте найкраще, та вигравайте призи та сувеніри!

Протягом лютого – вересня 2019 року відбудуться 15 Днів кар’єри ЄС в різних куточках України. Вони допоможуть вам набути нових знань і навичок, дізнатися про попит роботодавців,  виклики для молодих фахівців, познайомитися та обмінятися досвідом з представниками прогресивних вітчизняних та європейських компаній.

До 1 лютого 2019 року євроклуби України мають можливість взяти участь у Конкурсі проектів. 20 євроклубів, які запропонують найкращі ідеї проектів, - отримають консультаційну, фінансову та організаційну підтримку для втілення свого проекту. Переможці будуть нагороджені спеціальними сертифікатами від Представництва ЄС та запрошені на Форум мереж ЄС у вересні 2019 року.

Долучайтеся! Грайте! Перемагайте!

За додатковою інформацією звертайтеся по телефону (063) 786 45 94 чи пишіть на e-mail [email protected].

Довідкова інформація: Проект «Інформаційна підтримка молодіжних мереж ЄС в Україні» є ініціативою та фінансується Представництвом Європейського Союзу в Україні. Виконавцем проекту виступає ГО «Фундація «Відкрите суспільство».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ