Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Представниця Львівщини - володарка двох медалей етапу Кубка світу з веслування

Цими вихідними у португальському місті Монтемор-у-Велью завершився перший етап Кубка світу з веслування на байдарках і каное, участь в якому взяли 256 спортсменів з 27 країн. Про це повідомила заступник начальника управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

За підсумками трьох змагальних днів в медальній скарбничці “синьо-жовтої” збірної 11 нагород, п'ять з яких - найвищого ґатунку та 2-е місце у загальнокомандному заліку!

Успішно у складі національної збірної команди України виступила львівська веслярка Анастасія Горлова, яка двічі піднімалася на п’єдестал пошани, здобувши «срібну» нагороду у жіночій байдарці-четвірці (у складі Марії Кічасової, Анастасії Горлової, Анастасії Тодорової та Інни Грищун) на дистанції 500 метрів та «бронзу» - у байдарці-двійці на двохсотметрівці разом з Анастасією Тодоровою.

Варто відзначити, що це перший міжнародний старт збірної України під керівництвом нового старшого тренера команди - дворазового олімпійського чемпіона Юрія Чебана.

Вітаємо провідну спортсменку Львівщини та її тренерів з чудовим виступом на прем'єрному етапі Кубка світу!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ