Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Представився "автомайстер" і намагався викрасти позашляховик

Власник автомобіля «Volkswagen Touareg» звернувся до очільника Головного управління Нацполіції у Львівській області полковника поліції Василя Віконського з подякою начальнику Пустомитівського відділу поліції та його підлеглим. Про це інформує Відділ комунікації поліції Львівської області.

Працівники Пустомитівського відділу поліції сьогодні, 17 вересня, близько 08.00 неподалік загальноосвітньої школи №2 у райцентрі побачили підозрілого чоловіка, який ходив біля позашляховика «Volkswagen Touareg» та намагався відкрити капот.

Правоохоронцям він повідомив, що є автомайстром та здійснює «тест-драйв» транспортного засобу. Проте збуджений стан, агресивна поведінка та відсутність будь-яких документів стали підставою для його запрошення у відділ поліції.

Поліцейські з’ясували, що 33-річний житель району не є автомайстром, а власник автомобіля «Фольксваген» його не знає. Зараз вирішується питання щодо правової кваліфікації цієї події.

Крім того під час поверхневого огляду у взутті зловмисника було виявлено згорток із подрібненою речовиною рослинного походження, яку скеровано на експертизу.

За фактом відрите кримінальне провадження за ч.1 ст.309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Статтею передбачене покарання включно до позбавлення волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, у Львові затримали зловмисника, який зі службового кабінету вкрав гаманець і банківську карту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ