Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Преміум-сервіс від найкращого банку України UKRSIBBANK

Якщо людина добре та стабільно заробляє, багато подорожує по світу, веде активне життя, їй потрібні якісні банківські послуги, котрі зможуть повністю задовольнити її потреби. В Україні багато банків пропонують преміальні продукти, але співпрацювати потрібно лише с перевіреними установами. «Укрсиббанк» працює в країні більш ніж 20 років, за цей період завоював репутацію надійного партнера, якій завжди виконує взяті на себе обов'язки, здійснює індивідуальний підхід до клієнта.

Кожен бажаючий може отримати обслуговування найвищого рівня, масу можливостей та привілеїв. Усім преміум клієнтам на https://premium.ukrsibbank.com/ua/ доступний якісний сервіс найвищого ґатунку. Щоб почати користуватися пакетом послуг від Ukrsibbank, заходьте на сайт за посиланням або зв'язуйтесь з менеджерами за телефоном 729 з мобільного (дзвінкі безкоштовні). Консультанти допоможуть підібрати відповідний варіант обслуговування з урахуванням особистих потреб. Розглянемо переваги та можливості пакету Premium UKRSIBBANK для клієнтів.

Дистанційне обслуговування

Надання послуг на відстані проводиться за підтримки персонального менеджера в додатку UKRSIB online. Для цього необхідно пройти планову ідентифікацію. Дистанційні сервіси працюють у буденні дні з 10:00 до 16:00. З їх допомогою можна виконати такі операції:

  • Отримання електронної виписки по усіх рахунках.
  • Платіжні доручення різного формату.
  • Отримання SWIFT-переказів з-за кордону.
  • Зміна умов депозитних вкладів.
  • Оформлення страховки, управління продуктами страхування.
  • Купівля та продаж валюти (долар, євро та інше).

Цей сервіс особливо актуальний в умовах пандемії коронавіруса.

Вигоди преміум UKRSIBBANK для мандрівників

Власники лімітованої пропозиції BLACK EDITION, яка йде у рамках преміального пакету, при особистих та ділових подорожах за кордон отримують такі вигоди від банку:

  • Безкоштовні тести на коронавірус в аеропорту Бориспіль та в Одесі.
  • Відвідування лаунж-зон в Україні та у більшості аеропортів світу без оплати.
  • Fast Line в аеропортах (моментальна реєстрація та здача багажу) у Борисполі, Римі, Венеції, Сардинії та інших містах світу.
  • Особливі умови страхування (включаючи ризик надзвичайних подій та захворювання COVID-19). Можливість знімати гроші за кордоном через банкомати банків-партнерів з мінімальними комісіями.

Карткові пропозиції

Банк пропонує варіанти кредитних та дебетових карт. По перших діють особливі умови видачі позик та збільшені ліміти. Це дає можливість швидко знаходити гроші для вирішення конкретних питань. Преміум банківська карта дозволяє отримувати платіжні бонуси при придбанні товарів та послуг. Доступне відкриття карткових рахунків для родичів та співробітників, при цьому розподіл коштів та встановлення лімітів можна виконувати в особистому кабінеті онлайн-банкінгу.

Персональний підхід

  • Конс'єрж-сервіс. У рамках послуги доступне бронювання готелів та місць в ресторанах, купівля квитків на літак, отримання будь-якої інформації за кордоном та в Україні, замовлення товарів по всьому світу.
  • Виділені лінії зв'язку з оператором – цілодобові консультації, позачергове вирішення фінансових питань.
  • Комфортні умови обслуговування в офісах банку. Особистий менеджер, затишні окремі зали очікування, Wi-Fi, гарячі напої.

І це ще не усі привілеї та можливості, які надає пакет – їх набагато більше. Premium – це вибір для клієнтів особливого статусу, яким потрібні фінансові послуги високого класу в Україні, під час подорожей та ділових поїздок за кордон.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ