Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Президент БС «Маркет-Крікет»: Наше чемпіонство – заслуга усієї команди

На полях спорткомплексу «Електрон» (вул. Чупринки, 130) завершився перший чемпіонат Львова з футзалу на відкритих майданчиках серед команд Бізнес-ліги. Турнір проходив під егідою Асоціації футзалу Львівщини й відбувався за футзальними правилами.

Зокрема, у Бізнес-лізі тріумфатором змагань стала команда БС «Маркет-Крікет», яка лише в останньому турі зуміла оформити чемпіонство. Про те, як вдалося здобути чемпіонство, плани на майбутнє й не лише у розмові з прес-службою  Асоціації футзалу Львівщини поділився президент БС «Маркет-Крікет» Богдан Корнова.

Богдане Дмитровичу, вітаємо з перемогою у довготривалому чемпіонаті Бізнес-ліги (турнір тривав чотири місяці). Поділіться своїми враження від змагань, за рахунок чого вдалося досягти цього тріумфу?

Дякую. Радий, що вдалося здобути чемпіонство у компанії таких сильних команд, як «GlobalLogic», «SoftServe», «Зелені Грифони» та інших. Хороший чемпіонат, оскільки у ньому виступали багато класних виконавців.  Секрет успіху нашої команди простий. З перших матчів грали на перемогу і, як бачите, це принесло свої плоди. Наше чемпіонство – це заслуга усієї команди.

Ваша команда вдруге бере участь у змаганнях Бізнес-ліги. Якщо порівняти минулий і цьогорічний чемпіонат, чи зріс рівень організації?  

Звичайно. З’явилися прямі трансляції всіх без виключення поєдинків, турнір висвітлювався у ЗМІ. Кроки вперед з боку організаторів є відчутними. Щодо побажань на майбутнє, то хотілося би у Бізнес-лізі бачити післяматчеві коментарі учасників змагань, анонси поєдинків тощо.

Розкажіть про Вашу команду. На чиїх плечах вона здобуває перемоги?

Я і мій товариш створили фірму, яка зосереджені у торгівлі. Якщо бути точнішим, то займаємося продажем запальничок. У команді грають працівники нашої компанії, а у літньому сезоні було залучено двоє легіонерів.

Які теперішні плани команди?

На мою думку, рівень Бізнес-Ліги – це аналог першої ліги футзалу Львова. Матч Відкритого Кубка Львівщини підтвердили ці слова. Вважаю, ми виступили дуже і дуже достойно, оскільки у плей-офф поступилися майбутньому переможцю Кубка «Галицькій Здобі». При цьому, вважаю, дали достойний бій супернику. Взимку ж знову плануємо грати у Бізнес-Лізі. Заявитися, скажімо, у першу лігу не можемо через те, що багато наших працівників не може бути задіяні у матчах, які відбуватимуться на вихідних.  

Асоціація футзалу Львівщини

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ