Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Промислове виробництво на Львівщині у січні-березні зросло на 8,7%

У січні-березні 2018 року порівняно з січнем-березнем 2017 року обсяг промислової продукції у Львівській області збільшився на 8,7%. Про це повідомили в ГУ статистики у Львівській області.

Зокрема, у переробній промисловості він зріс на 12,0%, добувній промисловості і розробленні кар’єрів – на 1,7%, на підприємствах з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – на 1,6%. 

У переробній промисловості збільшення обсягів промислової продукції відбулося на підприємствах машинобудування (на 29,2%), з виробництва основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів (на 24,3%), з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів (на 15,4%), з текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів (на 15,3%), з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності (на 6,6%), металургійного виробництва, виробництва готових металевих виробів, крім машин і устатковання (на 2,4%).

Зменшили випуск промислової продукції підприємства з виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції (на 9,8%), з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції (на 6,8%). 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ