Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Проник у будинок і пограбував: на Львівщині судитимуть зловмисника

На Львівщині слідчі повідомили про підозру зловмиснику, причетному до крадіжки грошей, мотоциклу та іншого майна в односельчанина
Фото Поліція Львівської області

Як встановили співробітники відділення №2 Червоноградського районного відділу поліції, в ніч на 5 березня 53-річний зловмисник, розбивши вікно, проник у будинок, звідки викрав гроші та майно, після чого незаконно заволодів мотоциклом господаря, який зберігався у підсобному приміщенні.

5 березня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від мешканця одного з сіл Червоноградського району про те, що у період відсутності з його будинку було викрадено грошові кошти у сумі 40 тисяч гривень, а також прикраси, годинник та інше майно. Окрім того, за словами заявника, з підсобного приміщення був викрадений його мотоцикл.

До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції, слідчі, криміналісти, дільничні офіцери, кінолог та співробітники інших служб відділення №2 Червоноградського районного відділу поліції. Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці встановили, що до вчинення злочину причетний 53-річний місцевий мешканець. Речові докази у нього вилучені, також поліцейські вилучили викрадений мотоцикл.

12 березня слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Червоноградської місцевої прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України та ч.1 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – до шести років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває, вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ