Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Простір на вулиці Коновальця, що біля готелю «Турист» у Львові, перероблять

Працівники Франківської районної адміністрації перевірили ремонтні роботи з облаштування прилеглої території біля готелю «Турист», що на вулиці Коновальця.

На місці працівники адміністрації виявили, що підрядник не дотримався проєкту, зокрема тут не було облаштовано елементів доступності. Станом на зараз роботи призупинені, відхилення будуть виправляти. 

Про це повідомляють в  ЛМР. 

«Земельна ділянка біля готелю “Турист” перебуває в оренді юридичної особи, що є власником готелю. Вони розробили і погодили проєкт благоустрою прилеглої території з врахуванням елементів доступності. Однак, сьогоднішня перевірка показала, що роботи проводяться з недотриманням погодженого проєкту.

Відтак ми роботи зупинили, цього тижня проведемо ще раз спільну нараду за участю фахівців управління архітектури та урбаністики і, безперечно, всі відхилення підрядник буде виправляти», – пояснили у Франківській районній адміністрації.

Нагадаємо, на сьогодні одним із першочергових завдань міста є забезпечення доступності для людей з інвалідністю. Відтак у місті реалізовують комплекс робіт для забезпечення інклюзивності різних закладів: комерційних, міських комунальних і державних. Важливо, що інклюзивність має бути і зовні, і всередині закладів, в тому числі, аби люди на кріслах колісних могли скористатися, наприклад, доступним санвузлом у ресторані.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ