Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Протягом доби на Львівщині сталося чотири пожежі

Підрозділами Головного управління МНС України в Львівській області протягом доби 3-4 січня 2007 року ліквідовано чотири пожежі, врятовано три будівлі. Орієнтовні збитки від пожеж складають 108,35тис. грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 81тис. грн.
Зокрема, 3 січня сталася пожежа в с. Верхня Яблунька Турківського району в дерев‘яному житловому будинку. Вогнем знищено будинок. На місці пожежі виявлено труп господаря.Вдалося врятувати господарську будівлю та майно на суму 15 000 грн. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем власника.
3 січня  також сталася пожежа в с. Йосиповичі Стрийського району в дерев‘яному житловому будинку. Вогнем знищено перекриття на площі 2 кв.м., дах на площі 3 кв.м., речі домашнього вжитку, пошкоджено оздоблення кімнати. Причина пожежі – коротке замикання електромережі в кладовій.
Цього ж дня у Львові на пр. Червоної Калини загорівся автомобіль «ЗАЗ-1102». Вогнем знищено моторний відсік автомобіля. Причиною пожежі стало коротке замикання в бортовій електромережі автомобіля.
4 січня сталася пожежа в Червонограді, у підвалі п‘ятиповерхового житлового будинку. Вогнем знищено старі речі домашнього вжитку. Причиною пожежі виявилося необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Про це «Гал-info» повідомили у прес-центрі ГУ МНС України у Львівській області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ