Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Протягом доби рятувальники 14 разів ліквідовували пожежі сухої трави

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області, протягом доби рятувальники Львівщини здійснили 14 виїздів на пожежі сухої трави
Фото: ДСНС

Пожежі виникали на території Яворівського, Бродівського, Пустомитівського, Самбірського, Миколаївського, Радехівського, Городоцького районах, а також в містах Рава-Руська, Трускавець та Пустомити.

Так, зокрема 27 квітня о 16:50 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в с. Сіде Самбірського району на відкритій території. До місця події виїхали вогнеборці 12 державної пожежно-рятувальної частини м. Самбір. Вогнем знищено суху траву та чагарник окремими осередками на площі 2 500 кв. м. Пожежу локалізовано о 18:51 та повністю ліквідовано о 19:02.

Цього ж дня, о 16:48 до Служби порятунку "101". надійшло повідомлення про пожежу в м. Пустомити на відкритій території. Вогнем знищено суху траву на площі 800 кв. м. Пожежу локалізовано о 17:25 та ліквідовано о 17:38.

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує про заборону спалювання сухостою.

Від палаючої сухої трави до біди - один крок. Багато пожеж відбувається через перекидання вогню з сухої трави на житлові будівлі та лісові масиви.

Пам'ятайте, що тільки свідома поведінка і суворе дотримання правил пожежної безпеки допоможе уникнути неприємних наслідки.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, піротехніки ДСНС Львівщини продовжують знищувати спогади минулих війн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ