Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

«Пригоди S Миколая»: Сімейна новорічна комедія презентувала офіційний постер

«Пригоди S Миколая»: Сімейна новорічна комедія презентувала офіційний постер. Про це 9 листопада повідомила прес-служба ДержКіно України.

Кінокомпанія «Big Hand Films» представила офіційний постер фільму «Пригоди S Миколая», який вже наприкінці цього року подарує глядачам частинку різдвяної магії.

Проект цього фільму із робочою назвою «Груднева казка» став одним із переможців Десятого конкурсного відбору Держкіно. Режисером картини є Семен Горов, відомий глядачам за роботами «Вечори на хуторі біля Диканьки», «Божевільний день, або Одруження Фігаро», «Сорочинський ярмарок» та ін.

«Пригоди S Миколая» – це історія про дорослішання, про віру в казку, про те, що дива можуть змінити життя на краще, подарувати радість, дружбу і кохання. За задумом творців, проект тричі змінював назву. Перша, робоча назва «Груднева казка», яка містила акцент на атмосфері зимових свят, поступилася «Пригодам С. Миколая», як історії одного з головних героїв картини, і нарешті стала «Пригодами S Миколая» – чарівника і супергероя Супер Миколая.

У стрічці Маша Єфросиніна спробувала себе в ролі модного блогера та мами головного героя, а Василь Вірастюк зіграв головного антагоніста – бандита «Кабана». Юні актори Максим Лучак та Іванна Бородай виконали ролі брата та сестри – Артема і Полі. Польський актор Пшемислав Ципріаньський виконав роль батька малого Артема, Супер Миколая зіграв Григорій Боковенко.

«Ми підтримуємо різні жанри кіно: зараз створюються кілька різдвяних фільмів для української сімейної аудиторії. Сподіваюсь, що після виходу стрічки «Пригоди S Миколая», її перегляд стане новою українською різдвяною традицією», – зазначив Голова Держкіно Пилип Іллєнко.

На великих екранах «Пригоди S Миколая» можна буде переглянути вже 13 грудня цього року. Дистриб'ютор картини на території України — кінокомпанія «ММД».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ