Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Прикордонника впіймали на "кришуванні" контрабанди цигарок

Луцький міськрайонний суд Волинської області обрав запобіжний захід у вигляді взяття під домашній арешт строком на 60 днів з цілодобовим електронним засобом контролю військовослужбовцю ВПС «Вичівка» Луцького прикордонного загону, який надав службовим особам 16,9 тис грн хабара. Повідомила прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

Установлено, що старшина надав військовим службовим особам, які входили до складу прикордонного наряду, неправомірну вигоду за неперешкоджання третім особам у незаконному переміщенні 33 ящиків цигарок поза пунктом пропуску ВПС «Рівне» через державний кордон з України на територію Республіка Польща. Виплата цієї суми походила в два етапи: молодшому сержанту було перераховано на особистий рахунок 11,9 тис грн хабара, а прапорщику – 5 тис грн хабара.

15 вересня 2016 року вказану особу викрито спільними зусиллями військової прокуратури Луцького гарнізону та Управління СБУ у Волинській області.

Того ж дня зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 369 КК України (надання неправомірної вигоди службовій особі).

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ