Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонники Львівського загону фіксують значне збільшення пасажиропотоку

Прикордонники Львівського загону фіксують збільшення пасажиропотоку на 40%. Про це повідомили в пресслужбі 7 прикордонного карпатського загону.
Фото: ДПСУ

У зв’язку із туристичним сезоном та сезоном відпочинку, в пунктах пропуску на кордоні, в межах Львівської області, прикордонники 7 прикордонного Карпатського загону фіксують збільшення потоку осіб та транспорту на 40%. 

Для перетину кордону легковиками та автобусами подорожні найчастіше обирають пункти пропуску «Краківець», «Шегині» та «Рава-Руська». У зв’язку з цим перед цими пунктами пропуску спостерігається періодичне накопичення транспорту. 

Менша динаміка руху спостерігається у «Смільниці», «Грушеві» та «Угринові».

З метою зменшення часу очікування радимо обирати менш завантажені пункти пропуску для перетину кордону. 

Актуальну ситуацію щодо стану накопичення транспортних засобів перед пунктами пропуску можна відстежити на офіційних ресурсах Держприкордонслужби, зокрема на сторінці Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон у фейсбуці. Дані оновлюються що три години.

Також нагадаємо, що перетин кордону залежить від роботи усіх представників контрольних служб, які здійснюють свою діяльність в пунктах пропуску та працівників відповідних служб суміжної сторони.

Зі свого боку прикордонники 7 прикордонного Карпатського загону вживають вичерпних заходів щодо залучення всіх наявних сил і засобів для забезпечення ритмічного функціонування пунктів пропуску, оформлення осіб, транспортних засобів та вантажів, які переміщуються через державний кордон України в межах Львівської області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ