Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонники затримали 25 порушників карантину, з них 19 у Краківці

Як інформують 10 квітня у прес-службі Держприкордонслужби, продовжуються заходи щодо недопущення розповсюдження коронавірусу територією України.
Фото: Держприкордонслужба

Минулої доби в пунктах пропуску на державному кордоні співробітники Державної прикордонної служби виявили 25 порушників правил карантину. Причому 17 із них не дотримались правил 14-денної самоізоляції навіть однієї доби та вирішили знову майнути за кордон.

Шестеро порушників карантину охоронці кордону виявили в пунктах пропуску «Мілове», «Гоптівка» та «Нові Яриловичі», що на кордоні з Росією та Білоруссю. Ще 19 таких «подорожувальників» затримали у пункті пропуску «Краківець», що на кордоні з Польщею.

Зазначимо, такі курсування наших співвітчизників, перш за все,  наражають на небезпеку громадян. І у разі виявлення таких фактів, прикордонники інформують співробітників Нацполіції, які притягують порушників до адміністративної відповідальності за ст. 44-3 КУпАП «Порушення правил щодо карантину людей».

Загалом з початку заходів у пунктах пропуску прикордонники виявили 56 порушників карантину, про що повідомлено співробітників поліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ