Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Прикордонники затримали браконьєра, який незаконно полював в горах біля кордону з Польщею

Учора прикордонники відділу «Лопушанка» Мостиського загону поблизу українсько-польського кордону затримали громадянина України, який з повною мисливською «амуніцією» та собакою полював поблизу кордону. Про це повідомила прес-служба прикордонників.

Жителя одного із сіл прикордоння - 1952 року народження, затримали прикордонники-строковики, які несли службу в прикордонному наряді.  Чоловік був без документів, що посвідчують особу, мав при собі мисливську гладкоствольну рушницю, 8 набоїв до неї, мисливський ніж та інші мисливські пристосування. Відповідного дозволу на зброю у чоловіка не знайшлося, як і документів на право полювання. З метою встановлення особи та припинення правопорушення затриманого військовослужбовці загону доставили у прикордонний підрозділ. Також по даному факту були проінформовані працівники національної поліції.

За порушення прикордонного режиму чоловіка притягнено до адміністративної відповідальності за статтею 202 КУпАП та призначено штраф. Також стосовно громадянина прикордонники склали протокол про адмінправопорушення за статтею 191 «Порушення громадянами правил зберігання, носіння або перевезення вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї і бойових припасів». Рішення по справі прийматиме суд.

Громадянина та зброю було передано зазначеним співробітникам Нацполіції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ