Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонники затримали громадянина Австрії, вилучили мобільні телефони, цигарки та волову печінку

8 лютого 2006 року у пункті пропуску „Чоп залізнична станція” під час прикордонного контролю потягу сполученням Вроцлав — Київ затримано громадянина Австрії, який намагався перетнути кордон, скориставшись чужим закордонним паспортом — про це «Гал-info» повідомила прес-секретар Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України Тетяна Герасимчук.
У пункті пропуску „Краківець” під час прикордонно-митного огляду у громадянина України вилучено 70 мобільних телефонів. Телефони не було внесено до митної декларації, тому складено акт про порушення митних правил, вилучений товар оцінено у 18 500 гривень.
У пункті пропуску „Мостиська залізнична станція” під час прикордонно-митного оформлення потягу сполученням Мостиська — Медика в одному з вагонів було виявлено 2 500 пачок цигарок, прихованих від контролю під вантажем. Господар товару не зголосився. Сума оцінки конфіскованого складає 3 750 гривень.
9 лютого у пункт пропуску „Шегині” для проходження прикордонно-митного контролю на в’їзд заїхало два вантажних автомобілі „Рено” та „Мерседес”, якими керували громадяни Польщі. У товаросупровідних документах вказано, що вантаж складають будівельні матеріали. Інспектора прикордонного контролю насторожив той факт, що пломби на вантажівках були зірвані. Було прийнято рішення про проведення поглибленого огляду даних транспортних засобів.  В результаті встановлено, що під невеликою кількістю будівельних матеріалів, знаходилася волова печінка,  загальна вага якої близько 20 тонн. Вантаж знаходиться на складі митниці, де буде проведено його оцінку.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ