Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Прикордонники затримали понад тисячу літрів алкоголю, який везли терористам

Вчора, 7 липня, повідомлялося, у контрольному пункті в’їзду/виїзду «Гнутове», що на Донеччині, зловмисник намагався дати хабар, 5,5 тисяч гривень, прикордонникам за безперешкодний проїзд та не проведення огляду його транспортного засобу, повідомила прес-служба Держприкордонслужби України.

Під час проходження прикордонного контролю громадянин України, який рухався мікроавтобусом на непідконтрольну Україні територію, намагався дати прикордоннику хабар у понад 5 тисяч гривень за проїзд без огляду.

Після попередження представником Державної прикордонної служби про притягнення і несення ним кримінальної відповідальності за дане правопорушення, громадянин силою намагався відібрати дану пачку та чинив злісну непокору. 

У ході огляду транспортного засобу було виявлено 850 літрів пива, а в конструктивних особливостях автомобіля під переднім сидінням - сигарети та горілчані вироби.

За даним фактом проінформовано співробітників СБУ, ДФС  та ГУ МВС України у Донецький області для прийняття ними правового рішення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ