Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Принципові зустрічі: 11 тур Відкритого Чемпіонату Львова з баскетболу

У приміщенні ОДЮСШ (вул. Уласа Самчука, 8) 8 та 10 березня відбудуться матчі 11 туру Відкритого Чемпіонату Львова з баскетболу. Більшість матчів туру – принципові зустрічі команд, які знаходяться у безпосередній близькості в турнірній таблиці. Ігри обіцяють бути надзвичайно принциповими та водночас цікавими.

О 10:00 відкриють програму 11 туру BC «Vita Agro» та БК «СКІФ». Матч першого кола, який відбувся 22 жовтня, завершився перемогою «скіфів», які зараз займають 4 місце, з рахунком 67:54. Для BC «Vita Agro», які зараз йдуть п’ятими, це чудова можливість зрівнятись за очками з їхніми опонентами. Зараз вони відстають лише на 1 бал, маючи в активі 15 набраних залікових пунктів.

Через півтора години стосунки з’ясовуватимуть аутсайдери. Для сьомої команди БК «Солевари», які мають 12 очок в таблиці, чи BC «SemiPro», у яких 11 балів, перемога може стати хорошим імпульсом для підйому з дна «турнірки». Матч першого кола між ними завершився на користь дрогобиччан. Підсумковий рахунок – 66:59.

Центральний матч туру – зустріч лідерів: БК «Львів»-УАД може ще більше відірватись від переслідувачів після перемоги в очній зустрічі над другою командою - БК «Пивомани 48». Втім, лідери не втратять свою позицію навіть у випадку поразки: їхня перевага зараз складає 2 бали. Поки єдиної поразки БК «Львів»-УАД завдали принципові суперники – BC «Vita Agro», а «пивомани» поступились досить суттєво. Матч першого кола завершився з рахунком 87:64. Чи зможуть «Пивомани 48» завдати поразки своєму супернику, стане відомо вже завтра. Початок зустрічі о 13:00.

Єдиний матч цього туру, що виходить за межі четвергової програми, – матч між «EliteClub» та «LvivWarriors». Він розпочнеться в суботу 10 березня о 12:45. У першому колі «львівські воїни» змогли нав’язати боротьбу супернику, але програли з рахунком 65:70. Зараз команди представляють різні частини турнірної таблиці: «EliteClub» йде на 3 місці, а їхні суперники «LvivWarriors» задовільняються лише 6 місцем. Та розрив між ними лише у 2 бали, а очний матч між 4 та 5 місцем у четвер дозволить, у випадку перемоги «воїнів», піднятись на вищий щабель таблиці.

Ще один матч суботньої програми – БК «Львів»-УАД – БК «СКІФ». Листопадова зустріч засвідчила перевагу лідера таблиці, однак тепер вони гратимуть на фоні втоми, адже від попереднього матчу обох команд пройде лише 2 дні. На перше місце в такому випадку може вийти фізична підготовка, а не майстерність виконавців.

8 березня

BC «Vita Agro» - БК «СКІФ» (10:00)

BC «SemiPro» - БК «Солевари» (11:30)

«Пивомани 48» - БК «Львів»-УАД (13:00)

10 березня

«EliteClub» - «LvivWarriors» (12:45)

БК «Львів»-УАД – БК «СКІФ» (14:30)

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ