Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Економіка

ПриватБанк без попередження ввів нові обмеження для клієнтів

Як стало відомо Гал-інфо, державний банк ПриватБанк, самовільно ввів ряд обмежень на використання власних коштів для своїх клієнтів.
1/1

Як повідомили клієнти ПриватБанку, зокрема йде мова про обмеження на переказ власних коштів на картки інших банків, яке з'явилось без жодного попередження не офіційних ресурсах банку, після останнього технічного обслуговування, яке пройшло 11 квітня.

Відтепер клієнти ПриватБанку не зможуть на власний розсуд використовувати свої кошти. Зокрема було заборонено перекази на карткові рахунки інших банків, у розмірі понад 30 тисяч гривень на місяць.

В підтримці клієнтів повідомили, що обмеження встановлене внутрішнім рішенням банку та воно не порушує рішення Нацбанку України №18 "Про роботу банківської системи в період запровадження воєнного стану".

Також в банку відмовились надати клієнту інформацію де можна ознайомитись з даним попередженням про встановлені обмеження. Та заявили, що:

"Банк має право встановлювати ліміти на проведення операцій по Картці з повідомленням Клієнта в звіті по поточному рахунку Картки, через інформаційні стенди відділень Банку та офіційний сайт Банку чи підтримку Банку".

Однак підтвердили, що на офіційному сайті дана інформація відсутня, та єдиною можливістю дізнатись про нововведення є звернення в підтримку банку. Також там додали, що рішення про обмеження було прийняте 1 квітня. Однак за інформацією Гал-інфо вступило в дію воно не раніше 11 квітня.

1/3

Таким чином на офіційному сайті ПриватБанку немає жодної інформації про сюрприз, який українці отримали  від держбанку постфактум. Багато з них вже стикнуться з нововведенням несподівано, коли не змогли здійснити заплановані операції, через те, що вже використали ліміт встановлений банком.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ