Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Призначено нового керівника Чернігівського міського відділу поліції

1 вересня, начальник ГУНП в Чернігівській області Володимир Нідзельський представив особовому складу Чернігівського відділу поліції нового керівника. Ним став підполковник поліції Олег Калита.
Олег Калита

Начальник главку відзначив ефективну роботу Олега Калити на попередніх посадах. Остатнім часом він обіймав посаду заступника начальника управління стратегічних розслідувань в Київській області.

– Олег Вікторович пройшов усі щаблі кар’єрної драбини, починаючи з посади оперуповноваженого. Має досвід боротьби з кіберзлочинністю, тому, сподіваюся, що розкриття таких злочинів у місті покращиться, – зазначив Володимир Нідзельський.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко висловив підтримку новому керівнику поліції та сподівання на подальшу плідну співпрацю. Керівник Чернігівської місцевої прокуратури Сергій Розинка побажав Олегу Калиті досягнути в роботі всіх поставлених цілей.

Новопризначений очільник поліції подякував керівництву за довіру та запевнив, що він готовий до співпраці зі ЗМІ та громадою міста:
– Я усвідомлюю велику відповідальність, яку покладає на мене ця посада. Переконаний, що найкращою оцінкою роботи поліції є повага громадян і їх подяка поліцейським за безпекове середовище в місті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ