Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Псевдо-мінеру готелю на Львівщині правоохоронці повідомили про підозру

Псевдо-мінеру готелю на Львівщині правоохоронці повідомили про підозру, - прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №3 оголошено підозру 37-річному жителю Запоріжжя, який цьогоріч, 2 лютого, здійснив неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, що загрожує загибеллю людей.

Того дня, близько 19.10 год, вказаний громадянин зателефонував зі свого мобільного на спецлінію оператора «102» (Нацполіції Львівщини) та представившись російським терористом сказав, що замінував готель у Солонці.

На місце події одразу ж виїхали співробітники ГУ НП у Львівській області, вибухо-технічна служба, працівники обласної Державної служби України з надзвичайних ситуацій, спеціалісти аварійної-газової служби, лікарі та кінологи.

Після евакуації людей, фахівці розпочали пошук вибухового пристрою, проте, не знайшли.

Відтак, зловмисника затримано, а за цим фактом внесено відомості до ЄРДР за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.259 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, що загрожує загибеллю людей).

Крім цього, учора 5 лютого, Пустомитівський районний суд обрав підозрюваному міру запобіжного заходу – тримання під вартою (із заставою у 34 тис грн).

Тепер за вчинене правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 6 років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ