Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Війна з Росією

Псевдореферендуму на окупованих територіях найближчим часом не буде, - Гайдай

Українські партизани попрацювали, тому псевдореферендуму на окупованих територіях найближчим часом не буде. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

"Попри всі потуги окупантів в короткостроковій перспективі провести «вибори без вибору» на Луганщині, найближчим часом цього феєричного беззаконня не відбудеться.

Причина - відмінна робота українських партизанів. Останнім часом значно активізувалось українське підпілля, завдяки якому ЗСУ влучно знищують російські склади та бази орків. Через це в окупантів навіть немає варіантів де зберігати бюлетені, щоб вони не перетворились на попіл.

Крім цього, тимчасово окуповані території всіяні проукраїнськими листівками з «привітами». окупанти живуть в жаху, що скоро за ними прийдуть. 

В «адміністрації глави т.зв. ленере» проходять постійні наради за участі росіян, які істерично вимагають від своїх поплічників навести лад в “республіці”. Однак, всі пошукові заходи псевдоправоохоронців із виявлення сміливців, які під носом орків нагадують про те, що Луганщина - це Україна і проти окупації, не увінчалися успіхом.

Тому, окупаційна влада вимушена відтермінувати проведення “референдуму” на невизначений строк через нестабільну безпекову ситуацію.

Ми вдячні нашим співвітчизникам, які продовжують боротьбу проти рашистів в окупації та всіма силами чинять опір російським фашистам!", - сказано у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ