Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

П’яний водій КамАЗа розчищав дорогу на Сколе

На Львівщині патрульні загримали п’яного водія вантажівки, що розчищав дорогу. Про це повідомила Патрульна поліція Львова на Фейсбук.

Вночі проти неділі на 677 кілометрі траси Київ-Чоп патрульні помітили КамАЗ, який розчищав дорожнє покриття від снігу. Водій поводився неадекватно, створював аварійні ситуації. Патрульні вирішили зупинити вантажівку, але законні вимоги поліцейських водій проігнорував і почав втікати у напрямку міста Сколе.

Переслідування тривало 15 кілометрів. Патрульні здійснивши маневр заблокували автомобіль. Водій перебував в стані алкогольного сп’яніння і не мав жодних документів при собі. Раптом водій почав втікати у напрямку гір залишивши автомобіль відчиненим. Патрульні наздогнали його і доставили у відділ поліції для встановлення особи. Згодом чоловіка відвезли до медичного закладу для перевірки на стан сп’яніння. Результат – 0,64 проміле.

На водія склали протоколи за керування у нетверезому стані та за не виконання законної вимоги поліцейських про зупинку. Також винесли об’єднану постанову за відсутність документів та порушення правил дорожнього руху.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ