Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Питання щодо лікарні відновного лікування вирішуватиме суд

Львівська обласна рада готує подання до господарського суду Львівської області про відтермінування строком на два місяці виконання наказу, виданого господарським судом Львівської області щодо повернення Комунальною Львівською обласною лікарнею відновного лікування орендованих будівель і основних засобів, розташованих у смт. Брюховичі по вул. Лікарській, 8, товариству з обмеженою відповідальністю „Зелений Бір” – про це «Гал-іnfo» повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Упродовж двох місяців Львівська обласна державна адміністрація та управління охорони здоров’я обласної державної адміністрації повинні надати пропозиції щодо купівлі приміщень для лікарні або ж інші пропозиції з цього питання.

Державна виконавча служба Шевченківського району м. Львова відклала виконання наказу господарського суду Львівської області щодо повернення Комунальною Львівською обласною лікарнею відновного лікування орендованих приміщень і основних засобів, розташованих у смт. Брюховичі по вул. Лікарській, 8, ТзОВ „Зелений Бір”.

Нагадаємо, що сьогодні зранку, 9 січня, за сприяння головного лікаря Львівської обласної лікарні відновного лікування в Брюховичах Ярослава Шевчука, представниками власника приміщення та судовиконавцями було зайняте приміщення лікарні. Акція відбувалася за відсутності персоналу лікарні, оскільки на період святкових днів пацієнтів було виписано, а колектив відправлено на канікули.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ