Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Питання щодо ринку «Новий» вирішують в міській раді

Сьогодні, 12 січня, на нараді в міській раді врегульовували спірні питання щодо ринку «Новий», що на вул. С. Петлюри, з ТзОВ «Торгова компанія «Інтермаркет», ТзОВ «Люблінське сяйво» – про це «Гал-іnfo» повідомила прес-служба ЛМР.
На нараді у міській раді обговорили протокол, у якому ТзОВ «ТК «Інтермаркет» укладає з ТзОВ «Люблінське сяйво» (об’єднання працівників ринку) договір оренди приміщення, ціна оренди для працівників ринку становитиме 3000 гривень за 3050 м кв. Працівники «Нового ринку» орендуватимуть його до того часу, поки ТзОВ «ТК «Інтермаркет» не введе в експлуатацію новий ринок, де підприємці ринку «Новий» могли би продовжувати свою діяльність.
Водночас, згідно з протоколом, місто мало б взяти на себе зобов’язання винести на розгляд ЛМР питання надання в оренду земельну ділянку площею 1,22 га для обслуговування торгово-ринкового комплексу.
Обговоривши протокол, підприємці «Нового ринку» попросили перенести продовження наради на понеділок, 15 січня 2007-го.
Нагадаємо, на початку минулого року за кошти «Торгової компанії «Інтермаркет» відбулася приватизація приміщення ТзОВ «Новий ринок», що розташоване на вул. Петлюри Згодом представники «Інтермаркету» купили це приміщення як цілісно-майновий комплекс. Підприємці-працівники ринку дізнавшись про закриття ТзОВ «Новий ринок» і створення на його місці супермаркету «Новий», розпочали численні акції протесту. На одній з нарад у Львівській міській раді чиновники запропонували підприємцям створити юридичну організацію – товариство, і у вересні 2006 року люди організувалися у ТзОВ «Люблінське сяйво». Так, члени міськвиконкому прийняли рішення, згідно з яким ТзОВ «Люблінське сяйво» отримало дозвіл на рік здійснювати свою діяльність та проводити ринковий збір у місцевий бюджет на прилеглій до ринку території. Але напередодні Нового року представники «Інтермаркету» надіслали у всі комунальні служби міста листи про те, аби вони розірвали угоди з усіма користувачами ринку. Унаслідок цього 2 січня було відімкнено електропостачання до ринку і таким чином повністю паралізовано його роботу.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ