Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Питання соціального захисту учасників АТО/ООС обговорили під час селектору

Сьогодні, 23 січня, під головуванням першого заступника міністра у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Антона Колумбета відбулась селекторна нарада щодо соціального захисту учасників АТО/ООС та внутрішньо переміщених осіб, зокрема забезпечення їх житлом. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Львівську область на нараді представляли заступник голови ОДА Тарас Грень, директор департаменту соціального захисту населення ОДА Наталія Кузяк.

За словами Антона Колумбета, урядом проводиться робота по створенню нового підходу до забезпечення житлом учасників АТО/ООС та ВПО та удосконалення механізму надання компенсації на придбання житла внутрішньо переміщеними особами, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

Відтак, задля розвитку програм із забезпечення житлом згаданих категорій громадян, необхідно скоординувати органів державної влади на рівні області, забудовників, місцевих територіальних громад.  

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Львові створять Центр соціальної підтримки дітей та сімей ʺРідніʺ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ