Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

РАЕС вироблено майже 19 мільярдів електроенергії за рік

Планове завдання року з виробництва електроенергії РАЕС виконано на 102,5 %, річне виробництво електроенергії сягнуло 18,93 млрд. кВт год, що перевищує відповідний показник минулого року на 693,4 млн. кВт год електроенергії. План грудня 2015 року РАЕС виконано на 100,2 %, виробництво електроенергії у грудні склало 1 млрд. 872 млн. кВт год. Про це повідомив прес-центр ВП РАЕС.

Станом на 8 годину 4 січня у роботі перебувають три енергоблоки Рівненської АЕС із сумарним навантаженням 2240 МВт. Діє диспетчерське обмеження. Зауважень до роботи основного устаткування діючих енергоблоків та персоналу немає.

На енергоблоці №1 (ВВЕР-440) – 9-а доба середнього планово-попереджувального ремонту. В ремонті – третій канал системи безпеки. Проводиться підготовка до контролю головного роз’єму реактора. Виконується вихорострумовий контроль металу теплообмінних трубок парогенераторів. Продовжується демонтаж та ревізія обладнання. Усі роботи виконуються згідно з графіком.

За минулу добу енергоблоками РАЕС вироблено 49,1 млн. кВт год електроенергії та з початку та року –146,4 млн. кВт год електроенергії.

Порушень меж і умов безпечної експлуатації не було.

Радіаційний, протипожежний та екологічний стан на РАЕС і прилеглій території не змінювався й перебуває у межах діючих норм.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ