Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Реал Мадрид - переможець Ліги Чемпіонів-2017

Іспанський Реал Мадрид та італійський Ювентус зіграли 3 червня фінальний матч Ліги чемпіонів. Реал розгромив Ювентус у фіналі Ліги чемпіонів. Голи забили Роналду (двічі), Манджукіч, Каземіро та Асенсіо.
фото - UEFA

Команда Аллегрі розпочала дуже агресивно в атаці. Ювентус застосовував високий і місцями жорсткий пресинг, а Реал виглядав розгубленим Уже на 4-й хвилині Ігуаїн легко пройшов Каземіро і вдарив здалеку. Навас з проблемами, але парирував м'яч. Минуло ще дві хвилини, і вже П'яніч з-за меж штрафного закручував під нижню стійку, однак Кейлор і тут витягнув.

Першими відкрили рахунок мадридці. Бензема перевів в атаку, Роналду обігрався з Карвахалем і зустрів снаряд першим у чужому штрафному. Буффону парирувати цей удар завадив маленький рикошет від Бонуччі. Але Юве програвав недовго. Маріо Манджукіч, стоячи спиною до воріт, фантастичним ударом перекинув опонента і воротаря. Перший тайм за грою і моментами залишився за Турином, хоча Мадрид більше контролював м'яч.

По перерві Реал зумів затиснути суперника на його половині пресингом і неймовірним темпом. За 3 хвилини мадридці забили 2 голи. Каземіро відзначився ударом здалеку. Реалу знову допоміг рикошет, але вражаюче домінування рано чи пізно мало завершитись голом. Помилка на своїй половині поля привела Ювентус до ще одного провалу. Модріч перехопив м'яч, він же став автором асиста з флангу на Роналду.

У другому таймі на полі була лише одна команда і її перевага була значно суттєвішою, ніж у Ювентуса до перерви. Крім того, туринцям відверто не щастило. Сандро ледь не забив, здивувавши приходом на ближню стійку при подачі кутового. Хуан Куадрадо отримав смішну червону через симуляцію Серхіо Рамоса, якого "вбив" легкий дотик руки суперника поблизу бокової лінії. Манджукіч, коли ніхто не заважав, невдало пробив головою. А ось Асенсіо забив 4-й гол Реала після вбивчої сьогодні комбінації – прохід з флангу, простріл і удар у дотик. Цього разу зліва пасував Марсело.

Ювентус програє 5-й поспіль фінал Ліги чемпіонів, Реал виграє 6-й поспіль і стає першою командою в історії, що 2 роки поспіль тріумфувала в ЛЧ.

Ліга чемпіонів 2016/17, фінал

Ювентус – Реал Мадрид – 1:4

Голи: Манджукіч, 27 – Роналду, 20, 64, Каземіро, 61, Асенсіо, 90

Футбол 24

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ