Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ребров підтвердив, що йде з "Динамо"

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров йде з клубу. Про це він повідомив на прес-конференції після заключного матчу сезону 2016/2017 з «Чорноморцем» в Одесі.

- Думаю, ця гра була дуже важливою для «Чорноморця». Я вдячний нашим хлопцям за те, що вони налаштувалися належним чином і віддали на полі всі сили. Звичайно, остання гра сезону важлива для психологічного стану самих гравців, яким потрібно підготуватися до наступного сезону. Тільки що я сказав у роздягальні, що зараз їм потрібно до нього добре підготуватися, бо з нас вимагатимуть ще більше.

- На ваш погляд, «Чорноморець» був гідним грати в єврокубках у наступному сезоні?

- Мені важко судити, оскільки я не бачив багато ігор «Чорноморця». Бачу, що в цьому сезоні у одеситів організована команда, яка знає, за рахунок чого вона домагається результату. У них є ряд хороших виконавців, за рахунок яких вони використовують простір, швидких гравців. У тих матчах, які вони виграли, «моряки» добре оборонялися, а швидкі гравці за рахунок швидкості створювали гольові моменти.

- Ви вже визначилися зі своїм майбутнім?

- Звичайно, ми визначилися з Ігорем Михайловичем ще після нашої розмови. Зараз, звичайно, час сказати всім про це. Я не буду переповідати всю розмову. Ми потиснули один одному руки і вирішили далі не продовжувати нашу співпрацю. Тільки що я подякував команді в роздягальні. Звичайно, я вдячний президентові, який дав мені цей шанс працювати у великому клубі. Я вдячний всім уболівальникам, які підтримували в будь-яку хвилину і мене, і команду. Як під час перемог, так і під час поразок вони приходили на стадіон - я їм за це вдячний. І вдячний всій команді, яка працювала зі мною. Я побажав усім удачі. Наступний сезон буде ще важчим, і хлопцям самим потрібно до нього готуватися. Тепер уже як уболівальник я буду, як і всі, підтримувати цю команду.

- Чи вистачить вам багажу, досвіду роботи головним тренером київського «Динамо» для роботи в зарубіжному клубі?

- Важко сказати зараз. Коли я взимку був у Лондоні, до мене підходили представники різних клубів, цікавилися. Але я був пов'язаний контрактом з «Динамо» і не вів ні з ким жодних перемовин. Зараз я хочу трохи часу присвятити своїй сім'ї. При цьому я вже домовився з кількома клубами про те, щоб з'їздити з ними на збори, подивитися тренувальний процес. Що буде далі - подивимося. Зараз я хочу трохи відпочити від усього цього ажіотажу, який мене оточував останні кілька тижнів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ