Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Регіональна програма ”Власний дім” продовжить підтримку індивідуального житлового будівництва на селі

Львівський обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі продовжує у 2016 році реалізацію регіональної програми ”Власний дім” на 2016-2020 роки, яка затверджена на сесії Львівської обласної ради.

Метою фонду є сприяння сільським мешканцям у вирішенні їх житлово-комунальних проблем, шляхом надання пільгових довгострокових кредитів на будівництво, придбання житлових будинків та влаштування інженерних мереж (газо-, тепло-, водо- та електропостачання).

За час реалізації  Регіональної програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі “Власний дім” пільгові довгострокові кредити   отримали   390    сільських  забудовників   на   загальну суму 21,4 млн грн. Збудовано 181 житловий будинок,  86 сільських садиб отримали сучасні інженерні мережі.

Практика реалізації Програми показала, що найкращих результатів досягається тоді, коли у вирішенні зазначених проблем беруть участь органи влади  сільського, селищного, районного і обласного рівнів в тісній співпраці з обласним Фондом.

Детальніше про Фонд можна дізнатись за посиланням або на сторінці у Facebook.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ