Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ректора Харківського університету Повітряних сил залишили на посаді

Дзержинський райсуд Харкова не відсторонив від роботи начальника Харківського національного університету Повітряних Сил ім. Кожедуба Андрія Алімпієва, якого арештували за підозрою у розтраті 2,4 млн грн, - Українська правда.

Про це повідомив адвокат Алімпієва.

"Сьогодні, визначенням Дзержинського районного суду Харкова, клопотання прокурора про відсторонення від посади генерал-майора Алімпієва А.Н. залишено без розгляду. Підкреслюю, що мій підзахисний не був відсторонений від посад начальника ХНУВС ім. І.М. Кожедуба та начальника Харківського військового гарнізону в судовому порядку", - написав адвокат.

Крім того, сторона захисту подала скаргу на ухвалу слідчого судді Дзержинського райсуду Харкова від 20.11.2017 року про арешт Алімпієва. Адвокат зазначив, що скаргу зареєстрували і колегія суддів визначать автоматично.

Тоді, 20 листопада суд ухвалив рішення арештувати Алімпієва із заставою в 1,5 млн гривень. Сам начальник Харківського університету Повітряних сил не визнає свою вину.

17 листопада Військова прокуратура затримала начальника університету генерал-майора Алімпієва А. М. за підозрою у розтраті 2,4 млн грн.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ