Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Рейдери, що атакували «Victoria Gardens», програли апеляцію

Колегія суддів Львівського апеляційного господарського суду не задовольнила апеляційну скаргу Петра Бігуна на рішення Господарського суду Львівської області від 27 липня 2017 року. Таким чином спробу рейдерського захоплення найбільшого в Західній Україні торгово-розважального комплексу «Victoria Gardens», до якого, власне, був причетний Бігун П.А., вдалося відбити.

Отже, учора, 17 жовтня, у Львівському апеляційному господарському суді вчергове відбувся розгляд апеляційної скарги Бігуна П.А. на рішення Господарського суду Львівської області  від 27 липня 2017 року (що було винесено у справі за позовом учасника ТОВ «Фенікс-Капітал» компанії «Глобкон Лімітед» до відповідача - ТОВ «Фенікс-Капітал»). Нагадаємо: Бігун П.А. оскаржив судове рішення, яким було визнано недійсним рішення загальних зборів учасників ТОВ «Фенікс-Капітал» (оформлені протоколом №21/06/17 від «21» червня 2017р.), яким незаконно надано згоду та затверджено продаж частки компанії «Глобкон Лімітед» в ТОВ «Фенікс-Капітал»; затверджено вибуття компанії «Глобкон Лімітед» із складу учасників ТОВ «Фенікс-Капітал»; звільнено Короля Є.М. з посади директора ТОВ «Фенікс-Капітал» та призначено на цю посаду Оджаклі Айтача.

Зазначимо, що на вчорашнє судове засідання ні Бігун П.А, ні його представник не з’явилися. Водночас суду було заявлено клопотання про відкладення розгляду справи через неможливість з’явитися на судове засідання, призначене на 17 жовтня (Бігун П.А. причиною неможливості взяти участь в судовому засідання назвав закордонну поїздку, його представник – негативний стан здоров’я). При цьому жодних доказів суду апелянт та його представник не надали. У результаті дане клопотання, що було подано з метою затягування розгляду апеляційної скарги, судом було відхилене.

Дослідивши всі докази,  Львівський  апеляційний господарський  суд постановив: в задоволенні апеляційної скарги Бігуна П.А. відмовити, рішення Господарського суду Львівської області  від 27 липня 2017 року залишити без змін.

Хто і на яких підставах здійснює рейдерство ТРЦ «Victoria Gardens»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ