Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Резніков нагородив захисників України на південному напрямку

Фото: МОУ
Фото: МОУ
Фото: МОУ
Фото: МОУ
1/2
Міністр оборони України Олексій Резніков нагородив захисників України на південному напрямку. Про це повідомили 24 липня у пресслужбі МОУ.

«Ви надихаєте увесь світ, який дивлячись на українську боротьбу, ще більше хоче нам допомагати. Разом рухаємось до перемоги!» На цьому наголосив Міністр оборони України Олексій Резніков на зустрічі з українськими захисниками під час робочого візиту на південь України.

Міністр оборони поспілкувався з військовослужбовцями Сил оборони південного напрямку та вручив їм відомчі заохочувальні відзнаки.

За мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність українському народові та військовій присязі, незламність духу, зразкове виконання військового обов’язку та високий професіоналізм, проявлений в умовах збройної агресії російської федерації проти України, близько 30-ти воїнів отримали медалі «Золотий тризуб», «Захиснику України», «Воєнний хрест», «Хрест доблесті», нагородну вогнепальну та холодну зброю.

Зокрема, серед нагороджених – Командувач оперативного угруповання військ «Херсон» бригадний генерал Михайло Драпатий.

«Україна пишається вами. Дякую, що відстоюєте країну, демонструючи свою незламність, об’єднуючи всіх навколо нашої спільної мети – перемоги України!» – сказав Олексій Резніков.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ