Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Rheinmetall офіційно отримав від України замовлення на будівництво заводу боєприпасів

Замовлення охоплює повне технічне оснащення заводу до введення в експлуатацію.

Німецький оборонний концерн Rheinmetall отримав замовлення від українського уряду на будівництво заводу з боєприпасів в Україні, який анонсували в лютому.

Про це повідомила пресслужба Rheinmetall.

“Компанія Rheinmetall отримала своє перше важливе замовлення від українського уряду на будівництво заводу боєприпасів в Україні, про яке було оголошено у лютому 2024 року, це відправна точка для реалізації проєкту”, — йдеться у повідомленні.

Як зазначається, замовлення охоплює повне технічне оснащення заводу до введення в експлуатацію. Очікується, що будівництво почнеться в короткостроковій перспективі та буде завершено протягом кількох років.

Намір полягає у тому, щоб розпочати виробництво боєприпасів в Україні протягом 24 місяців. Разом зі своїм українським партнером з спільного підприємства Rheinmetall також відповідатиме за експлуатацію заводу.

“Ми втілюємо наші слова в дії, і разом з нашим партнером ми створимо український центр з боєприпасів. Замовлення наголошує на довірі до експертизи та виробничих можливостей Rheinmetall. Ми вдячні за можливість підтримати країну в її реіндустріалізації та зміцненні обороноздатності”, — заявив генеральний директор компанії Армін Паппергер.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ