Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Рік Незламності: мер Львова звернувся до містян у річницю війни

Мер Львова Андрій Садовий звернувся до містян у річницю повномасштабного вторгення росії в Україну.

"Рік тому світові експерти вираховували скільки днів чи тижнів вистоїть Україна. Минає 365 днів незламної боротьби. І сьогодні світові експерти вираховують, а скільки часу залишилося російській імперії. Знаєте чому? Бо світові експерти вимірюють матеріальні показники, а неможливо вирахувати силу духу українців", - сказав Андрій Садовий. 

Міський голова наголосив, що українська армія це не 400 чи 300 тисяч військових. Українська армія - це 40 мільйонів українців. 

"Український прапор - це символ Свободи. Він повернувся в Херсон. І я вірю, що він повернеться і в Донецьк, Луганськ, Ялту, Севастополь та Сімферополь. Сьогодні всі українські міста стали фортецями. Незламними фортецями, військовими чи гуманітарними. Львів став великим медичним, дипломатичним хабом", - зазначив Садовий. 

За його словами сьогодні багато українців сприймають Львів, як рідний дім. 

"Близько 5 млн українців за перші місяці пройшли через Львів, а 150 тисяч сьогодні тут живуть. Багато українців і українок не дочекалися своїх рідних, багато чекають. Сьогодні місія Львова бути великим медичним хабом. Ми прийняли вже тисячі поранених, ми приймаємо їх кожного дня. Наша місія сьогодні - дати шанс на повноцінне якісне життя", - сказав міський голова. 

Він також зазначив як важливо продовжувати допомагати українській армії. 

"Найважче сьогодні нашим воїнам на передовій. Ми можемо збирати кошти, допомагати всім чим можемо. Головне не стояти, а йти вперед. Сьогодні у світі, коли хтось говорить: "Україна", це означає ПЕРЕМОГА. Я вірю в наші Збройні сили. Я вірю в Україну", - завершив Андрій Садовий. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ