Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Різдво Христове – це свято любові, яке зобов’язує до оновлення душі, - Володимир Кожан

Член колегії Львівської ОДА Володимир Кожан звернувся до мешканців Львівщини з різдв`яними привітаннями.

«Швидкоплинний час знову наближає нас до тієї хвилюючої миті, коли зірка на небі сповістить нам про народження Царя над царями Ісуса Христа, а над благословенною українською землею зазвучать незрівнянні за красою різдвяні колядки, щедрівки та розіллються урочисті різдвяні передзвони.

Із різдвяних свят, із світлої надії кожної людини на щасливе прийдешнє, розпочинається новий відлік нашого життя, наші майбутні звершення у нових справах. Різдво Христове – це свято любові, яке зобов’язує нас до відродження та оновлення всього сущого, найперше своєї душі.

Дорогі земляки! Щиро вітаю усіх Вас, Ваші родини із найулюбленішими різдвяними святами! Нехай Господь Бог береже нас від усякого зла та направляє на благі справи. Також хочу побажати мудрості, істинного добра у серці. Зичу, щоб кожен з нас будував своє життя за Господніми заповідями та християнською мораллю. Хай радість і добро несе тиха Ніч Свята, хай освітлює Вам шлях зірка золота, а у небі зорепад справджує бажання! Нехай Господнє благословення буде на всіх Ваших справах, освячених відвічними орієнтирами Віри, Надії, Любові. У день святий Різдва Христового зичу щастя! Бажаю в душах відродити уміння вірити й любити, а новонароджений Ісус нехай щедрою рукою за Вашу віру, за терпіння своє надасть благословення!

ХРИСТОС РОЖДАЄТЬСЯ! СЛАВІТЕ ЙОГО!»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ