Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Робота: Департамент міської мобільності Львова шукає паркувальників

Департамент міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:
  • Спеціаліста 1 категорії-інспектора з паркування сектору тимчасового затримання транспортних засобів відділу контролю за дотриманням правил паркування та тимчасового затримання транспортних засобів управління безпеки та вуличної інфраструктури – 4 штатні одиниці.
  • Спеціаліста 1 категорії-інспектора з паркування відділу контролю за дотриманням правил паркування та тимчасового затримання транспортних засобів управління безпеки та вуличної інфраструктури – 2 штатних одиниці.
  • Спеціаліста 1 категорії-інспектора з паркування сектору контролю за дотриманням правил паркування відділу контролю та адміністрування у сфері паркування управління безпеки та вуличної інфраструктури – 4 штатних одиниці.
  • Провідного спеціаліста-інспектора з паркування сектору тимчасового затримання транспортних засобів відділу контролю за дотриманням правил паркування та тимчасового затримання транспортних засобів управління безпеки та вуличної інфраструктури – 1 штатна одиниця.
  • Провідного спеціаліста-інспектора з паркування сектору контролю за дотриманням правил паркування відділу контролю та адміністрування у сфері паркування управління безпеки та вуличної інфраструктури – 4 штатних одиниці.
  • Провідного спеціаліста-інспектора з паркування сектору формування постанов відділу контролю та адміністрування у сфері паркування управління безпеки та вуличної інфраструктури – 1 штатна одиниця.
  • Головного спеціаліста-інспектора з паркування сектору контролю за дотриманням правил паркування відділу контролю та адміністрування у сфері паркування управління безпеки та вуличної інфраструктури – 2 штатних одиниці.

Деталі за посиланням.

Термін подання документів – протягом 30 календарних днів з дня оголошення конкурсу. Документи приймаються за адресою: м. Львів, вул. Зелена, 9 (2 поверх, кабінет 2Б).За додатковою інформацією звертатись за тел.: (063)-486-64-24.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ