Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Роботи на перехресті Бандери – Городоцька проводитимуть цілодобово

Роботи із влаштування трамвайної інфраструктури на ділянці вул. Городоцької проводитимуть цілодобово, аби зменшити їх тривалість. Про це повідомили в пресслужбі ЛМР.
Фото: ЛМР

Натомість мешканцям прилеглих до ремонту будинків запропонують механізм компенсації за потенційні незручності. Таке рішення сьогодні, 15 жовтня, прийняла міська комісія з надзвичайних ситуацій.

За словами заступниці мера Львова з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк, рішення про цілодобову роботу дозволить максимально оперативно завершити ремонт та відкрити перехрестя для проїзду транспорту швидше, аніж планувалось.

Як йдеться у протоколі комісії, у мерії розроблять механізм компенсації потенційної шкоди для мешканців сусідніх будинків, що може виникнути внаслідок проведення робіт. Його повинні напрацювати до 10 листопада та розглянути на засіданні виконавчого комітету.

Нагадаємо, у зв’язку з реконструкцією вул. Бандери, для руху транспорту на місяць закрили перехрестя з вул. Городоцькою на ділянці від вул. Тобілевича до пл. Кропивницького. На час робіт транспорт оминає закриту ділянку в напрямку до центру міста по вул. Тобілевича – вул. Федьковича, а в напрямку до Залізничного вокзалу – по вул. Короткій. Детальніше про рух транспорту читайте за посиланням.

У разі виникнення запитань, мешканці можуть звертатись на «Гарячу лінію міста Львова» за коротким номером телефону 1580.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ