Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Рочин» прийме ОДЕК у Червонограді

Великий футбол знову повертається до Червонограда. У неділю, 14 травня, соснівський «Рочин» в рамках 17 туру чемпіонату України з футболу серед аматорів у Червонограді на стадіоні «Шахтар» поміряється силами з ОДЕКом з Оржева, що у Рівненській області. Початок матчу – о 17:00.
ФК ОДЕК

Нагадаємо, не так давно «Рочин» уже проводив два поєдинки на стадіоні «Шахтар» у Червонограді. Команда Володимира Підкіпняка здобула дві нічиї, так і не зумівши дотиснути «Агробізнес» з Волочиська (нічия 0:0) та СКК «Демня» (нічия 1:1). Перший матч соснівчани проводили в рамках аматорської ліги України, а інший – в рамках чемпіонату Прем’єр-ліги Львівщини.

Зважаючи на дві нічиї у двох матчах наразі рано говорити про фартовість чи нефартовість стадіону у Червонограді, але найважливіше те, що місцеві вболівальники у цьому місті люблять футбол не менше, аніж спідвей та з задоволенням відвідують матчі команди зі свого регіону.

Як і у попередніх матчах, футболісти «Рочина» розраховують на підтримку власних вболівальників, оскільки у матчі проти такого хорошого суперника, як ОДЕК, дванадцятий гравець аж ніяк не буде лишнім. Разом з підтримкою вболівальників гравці «Рочина» у цьому матчі зроблять усе можливе, щоб не тільки подарувати шанувальникам футболу хороший настрій, а й взяти в цієї команд реванш за виліт з Кубка України серед аматорів.

До цього поєдинку команда Володимира Підкіпняка підходить уже в кращому настрої, аніж до попередніх поєдинків. Серед тижня «Рочин» здобув хоч і не розгромну, проте за грою дуже впевнену перемогу над львівською «Погонню» - 2:0.

Настрій у гравців ОДЕКа значно гірший, оскільки серед тижня команда з Рівненської області поступилася за підсумками двох матчів СКК «Демні» місцем у фіналі Кубка України серед аматорів. Ймовірно, цей результат матиме певний вплив на майбутній поєдинок, однак не більше того. Футболістам обох команд потрібно уже забувати попередні поєдинки і з максимальною підготовкою підходити до наступних матчів.

Нагадаємо, у матчі першого кола команди в Оржеві розписали бойову нічию з рахунком 2:2. Ще тоді за «Гірник» забивали Олександр Портянко та Володимир Підкіпняк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ