Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Родина чемпіонів України з легкої атлетики збирає кошти на БТР

Родина чемпіонів України з легкої атлетики, яка добровольцями вступила до лав ЗСУ, збирає кошти на БТР.

Багаторазова чемпіонка України з легкої атлетики та майстриня спорту Орися Дем’янюк оголосила про збір коштів на БТР для хлопців зі 103 Львівської бригади ТРО ЗСУ, у якій добровольцями служать її чоловік, Олімпієць, Чемпіон Європи, та брат — кандидат в майстри спорту з гірського бігу. Чоловіки з квітня боронять Україну в одній з найгарячіших точок на сході країни.

“Я, звісно, не Притула, але БТР для наших хлопців зі 103-ї ми вже знайшли! Залишилось зовсім трохи — зібрати кошти, привезти з Польщі до України й підрихтувати його”, — каже Орися Дем’янюк.

Чемпіонка розповіла, що зараз хлопцям дуже потрібне підсилення, щоб виконувати бойові завдання і максимально зберегти особовий склад. До збору коштів вже долучилися студенти Української академії лідерства, Пласт Львів і Біговий клуб Probig.

Також Пласт Львів виступив з ініціативою організувати благодійний забіг, який підтримали студенти Української академії лідерства, щоб охочі учасники змогли задонатити на БТР, адже 100% реєстраційних внесків буде використано для купівлі бойової техніки.

“У хлопців виникла потреба купити БТР, ми почали пошуки. А за декілька днів з Пласту до мене підійшли з ініціативою про благодійний забіг, і я вже знала, на що буде збір. Тут я залучила студентів, а саме мій департамент з фізичного розвитку та безпеки в Українській академії лідерства”, — коментує Орися Дем’янюк.

Професійні легкоатлети чоловік та брат Орисі Дем’янюк на початку повномасштабної війни вступили до лав ЗСУ добровольцями, а зараз служать на сході України, розповіла членкиня національної збірної команди України.

“Мій чоловік Дмитро, дворазовий учасник Олімпійських Ігор, чемпіон Європи зі стрибків у висоту, та брат Юрій, бігун-легкоатлет, кандидат в майстри спорту з гірського бігу, добровольцями вступили до ЗСУ 25 лютого 2022 року, з квітня виконують службу на сході України, боронячи нас з вами”.

Деталі та реєстрація на благодійний забіг — за посиланням https://cutt.ly/M1uVK42

Також можна просто донатити на монобанку чи карту приват.

Монобанка:

5375411204535152

Приват:

5168757374025445

https://send.monobank.ua/jar/3ZmNjWkxM6

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ